​Seil Feva! - Kom i gang med tomannsjolle

Køb Sejl Feva! direkte fra Seilforbundet her!

"Boka har én oppgave: Å gjøre det så lett og morsomt som mulig å komme i gang med å seile tomannsjolle. RS Feva er en populær tomannsjolle for ungdom. Her er faktisk alt man behøver at vide for at komme i gang med at sejle den. Boka kan også brukes bredere – vil du seile tomannsjolle, så er dette stedet å starte. Der er mest bilder og tegninger. Ikke så mye tekst. Hver side har et tema. På den måten kommer du lett gjennom de viktigste tingene i løpet av 10 små kapitler. Det er ikke nødvendig å bruke så mye tid på å lese – det er jo på vannet det skjer..."

"Seil Feva!" finnes p.t. på norsk og svensk (svensk tittel: "Segla Flera!"). Boka er utviklet i samarbeid med Norges Seilforbund, og er primært henvendt til barn og unge i alderen 12-16 år, som skal i gang med å seile RS Feva eller en tilsvarende tomannsjolle. I Sverige er den publisert i samarbeid med Svenska Seglarförbundet. I begge land er boka en del av seilklubbers og seilerskolers offisielle opplæringsmateriell.

Boka er på 80 sider. Sidene er luftige og lette å overskue, og informasjonsmengden er holdt på et enkelt nivå. Innholdet er organisert logisk, med de første, enkle skrittene på de første sidene. Hver side stiller et spørsmål, som besvares og avsluttes på samme side. Formatet er bredt og tilpasset en senere iPad/lesebrett-versjon.